Ποιοι είμαστε

Home Η εταιρία μας Ποιοι είμαστε

Είμαστε μια Ιατρική Εταιρία που φροντίζει την ανθρώπινη πλευρά του Business, της επιχείρησης.

Η φροντίδα μας είναι συνολική, σύγχρονη, επιστημονική εστιάζοντας στους εργαζομένους αλλά και στην εταιρία στο σύνολό της, ως έναν ζωντανό οργανισμό.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2013 από τον Δημήτρη Κυριάκο, ψυχίατρο και ομαδικό ψυχοθεραπευτή, με πολυετή εκπαίδευση στην Αμερική στο σχεδιασμό και την εφαρμογή προγραμμάτων Wellness, την Ελένη Τσανανά, ψυχολόγο και συστημική ψυχοθεραπεύτρια και τον Δημήτρη Μούσιο, ψυχίατρο και ψυχοθεραπευτή, με στόχο την προώθηση των Προγραμμάτων Wellness στην Ελληνική Επιχειρηματική κοινότητα.

Μέχρι σήμερα και με γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς η εταιρία πλαισιώθηκε και από άλλους συνεργάτες, με MBA, με ειδίκευση στο Gamification, στο Couching και στο Consulting, με στόχο τη συνολική φροντίδα των εργαζομένων κάθε επιχείρησης και της επιχείρησης στο σύνολό της.

Τον Βασίλη Γκογκίδη, facilitator του LEGO® SERIOUS PLAY®, την Αναστασία Τασοπούλου, ψυχολόγο, τον Αθανάσιο Αποστόλου, με πτυχίο marketing, την Ειρήνη Κορδερά, ψυχολόγο και συστημική ψυχοθεραπεύτρια, την Ελευθερία Μπουκουβάλα, Κοινωνική Λειτουργό, συστημική ψυχοθεραπεύτρια και ομαδική αναλύτρια.