Η ομάδα μας

Home Η εταιρία μας Η ομάδα μας

dimitris-kiriakos1ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Ο Δημήτρης Κυριάκος είναι ψυχίατρος και ψυχοθεραπευτής με εξειδίκευση στα ομαδικά δυναμικά μεγάλων συστημάτων και συνεργαζόμενων ομάδων. Εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την εφαρμογή προγραμμάτων Wellness σε μεγάλα, ταχέως αναπτυσσόμενα εταιρικά περιβάλλοντα, σε όλες τις βαθμίδες των εργαζομένων. Έχει άριστη κατάρτιση προαγωγής της υγείας, με πολυετή εμπειρία ως επιστημονικός συνεργάτης σε χώρους κλινικούς και εργασιακούς.

Έχει διατελέσει διοικητικός και επιστημονικός υπεύθυνος νεοσύστατης μονάδας ψυχικής υγείας, διαμορφώνοντας ένα εργασιακό χώρο χαμηλής επαγγελματικής εξουθένωσης και υψηλής ομαδικότητας.

Είναι πιστοποιημένος Ομαδικός Θεραπευτής, (Certified Group Psychotherapist by the American Group psychotherapy Association) και επίσημο μέλος της American Group Psychotherapy Association.

Είναι επίσημο μέλος της International Group Psychotherapy Association και της American Psychosomatic Society.

Είναι Certified Wellness Practitioner από την National Practitioner Association.

 

 

eleni-tsananaΕΛΕΝΗ ΤΣΑΝΑΝΑ

Η Ελένη Τσανανά είναι ψυχολόγος, απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και συστημική ψυχοθεραπεύτρια.

Είναι συν -ιδρύτρια της ιατρικής εταιρίας Person-Group-System. Εξειδικεύεται στη συστημική ανάλυση οργανισμών και εταιρικών εργασιακών περιβαλλόντων, εργασία απαραίτητη για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή εξατομικευμένων προγραμμάτων Wellness.

Έχει υπάρξει επιστημονικά υπεύθυνη σε Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης με αντικείμενο Υποστηρικτικές Υπηρεσίες των εργαζομένων και Προώθησης στην Απασχόληση.

Το σύνολο της εκπαιδευτικής και εργασιακής της εμπειρίας αφορά τα συστήματα και τις αρχές λειτουργίας τους, είτε αποτελούν μικρά συστήματα, όπως ζευγάρια και οικογένειες, είτε μεγάλα συστήματα όπως εταιρίες και οργανισμοί.

Έχει μεγάλη εργασιακή εμπειρία σε οργανισμούς υψηλής ευθύνης και στη σύνθεση και λειτουργία καινοτόμων αυτορυθμιζόμενων εργασιακών ομάδων.

Από το 2008 διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο στη Θεσσαλονίκη.

Είναι επίσημο μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας – European Family Therapy Association (EFTA)

Είναι επίσημο μέλος της American Group Psychotherapy Association (AGPA)

Είναι μέλος της Συστημικής Εταιρίας Βορείου Ελλάδος – (ΣΕΒΕ)

 

 

dimitris-mousiosΜΟΥΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Δημήτρης Μούσιος είναι ψυχίατρος και ψυχοθεραπευτής με ειδίκευση στα ομαδικά δυναμικά και την εφαρμογή τους σε ποικίλα επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Έχει άριστη κατάρτιση προαγωγής της υγείας και πολυετή εμπειρία ως επιστημονικός συνεργάτης σε χώρους κλινικούς και εργασιακούς.

Έχει μεγάλη εμπειρία στην ψυχολογία της επικοινωνίας και στην αποτελεσματική εφαρμογή της στο χώρο των πωλήσεων, της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και του marketing.

Έχει εμπειρία στην οργάνωση, το σχεδιασμό και την εφαρμογή προγραμμάτων Wellness σε μεγάλα, ταχέως αναπτυσσόμενα εταιρικά περιβάλλοντα σε όλες τις βαθμίδες των εργαζομένων.

Είναι μέλος της American Group Psychotherapy Association.

 

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΟΓΚΙΔΗΣ

Ο Βασίλης Γκογκίδης είναι διδακτορικός ερευνητής στο SPRU (Science Policy Research Unit) του Πανεπιστημίου του Sussex, όπου διεξάγει έρευνες για το Gamification, το LEGO® SERIOUS PLAY® και τα Serious Games και πώς μπορούν αυτά να υποστηρίξουν την Καινοτομία στο Management.

Είναι official LEGO® SERIOUS PLAY® facilitator του Association of Master Trainers in LEGO® SERIOUS PLAY® method. Επίσης δουλεύει πάνω στο GAMIFICATION+, όπου βοηθά τους οργανισμούς να χτίσουν το όραμα και τις στρατηγικές τους για το μέλλον και να λύσουν προβλήματα. Διοργανώνει το Gamification Europe, ένα ετήσιο συνέδριο που συγκεντρώνει τη βιομηχανία του Gamification και τον ακαδημαϊκό κόσμο.

Επίσης διδάσκει Human Resources και Organisational Behaviour στο Πανεπιστήμιο του Brighton.

 

 

 

 

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΥΡΙΛΛΙΔΟΥ

Η Δέσποινα Κυριλλίδου είναι ψυχολόγος, απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει αποκτήσει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το πρόγραμμα «Κλινική Ψυχική Υγεία» του Τμήματος Ιατρικής του Α.Π.Θ.

Έχει εκπαιδευτεί στη Gestalt, ΛΟΑΤΚΙ+ Συμβουλευτική για τη Σεξουαλική Διαφορετικότητα και τις Ταυτότητες Φύλου, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και έχει παρακολουθήσει εκπαίδευση στην Ψυχοθεραπεία από το Ιατρικό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο (Ι.Ψ.Κ.).

Διαθέτει εκπαίδευση στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ.

Είναι αντιπρόεδρος σε φορέα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για έμφυλα ζητήματα, καταπολέμησης του σεξισμού και προώθησης των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

 Έχει οργανώσει και υλοποιήσει βιωματικά workshops θηλυκής ενδυνάμωσης, καθώς και συζητήσεις για το εργασιακό mobbing και την παρενόχληση στο χώρο εργασίας.

Έχει ασχοληθεί με ευάλωτες ομάδες, με ζητήματα κοινωνικής ένταξης, καθώς και με παιδιά με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες.

Αρθρογραφεί για ζητήματα ψυχικής υγείας και για το έμφυλο ζήτημα.

 

ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΡΔΕΡΑ

Η Ειρήνη Κορδερά είναι ψυχολόγος, απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει αποκτήσει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους, έναν στην Ψυχολογία Υγείας (MSc), και έναν στηνΨυχολογία Παιδιού και Εφήβου (MSc), στο Πανεπιστήμιο του Leiden της Ολλανδίας.

Έχει εκπαιδευτεί στο Ιατρικό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΙΨΚ) στο Συνθετικό Πρόγραμμα Ψυχοθεραπείας, που περιλάμβανε εκπαίδευση σε διαφορετικά είδη ψυχοθεραπείας.

Έχει, επίσης, εκπαιδευτεί στο Κέντρο Συστημικής Μελέτης και Θεραπείας Θεσσαλονίκης (ΚεΣΜεΘΘ) στη Συστημική Ψυχοθεραπεία.

Η κλινική της εμπειρία περιλαμβάνει τόσο συνεργασία με δομές υγείας ως εξωτερική συνεργάτης, όσο και ιδιωτική επαγγελματική δραστηριότητα. Έχει συνεργαστεί με το Ιατρικό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Ι.Ψ.Κ.), με το Ινστιτούτο Παθολογίας Λόγου και Διαταραχών Επικοινωνίας και με τον Δήμο Σταγείρων-Ακάνθου, όπου εργάστηκε ως ψυχολόγος. Επίσης συνεργάστηκε με το Διαβαλκανικό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης, όπου διετέλεσε εκπαιδεύτρια σε προγράμματα επιμόρφωσης υψηλόβαθμων δημοσίων υπαλλήλων.

Από τον Απρίλιο του 2011, διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο στην Ιερισσό Χαλκιδικής αλλά και στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα συνεργάζεται με το Κέντρο Λογοθεραπείας “Ομιλώ” στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.                         

Αρθρογραφεί για το πολιτισμικό περιοδικό «Κύτταρο», στη στήλη με θέματα ψυχολογίας και είναι σταθερή συνεργάτης στο portal του psychology.gr.

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Η Αναστασία Τασοπούλου είναι ψυχολόγος, απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του ΑΠΘ με μεταπτυχιακές σπουδές στη Γνωστική- Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία στο Ψυχιατρικό Τμήμα της Ιατρικής Σχολής του University College of London (U.C.L.M.S.).

Εργάζεται αδιάλειπτα από το 1997 ως ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια σε μονάδες ψυχικής υγείας  αλλά και ιδιωτικά.

Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στην Κινητοποιητική Συνέντευξη (Motivational Interviewing) που αφορά στην κινητοποίηση ατόμων προς την αλλαγή.

Έχει εκπαιδευτεί στη Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού (Human Resources) στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.

 

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ

Η Ελευθερία Μπουκουβάλα είναι Κοινωνική Λειτουργός, συστημική ψυχοθεραπεύτρια και εκπαιδευόμενη στην Ομαδική Αναλυτική και Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία.

Έχει εργασιακή εμπειρία σε οργανισμούς ψυχικής υγείας, εξαρτήσεων, παιδικής προστασίας και κοινωνικής πρόνοιας στους οποίους κατείχε και θέση ευθύνης.

Είναι επίσημο μέλος της Ευρωπαϊκής Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας –European Family Therapy Association (EFTA)

Είναι μέλος της Συστημικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδας (ΣΕΒΕ)

Είναι εκπαιδευόμενο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αναλυτικής Ομαδικής και Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας.

 

ΘΑΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Ο Θάνος Αποστόλου είναι απόφοιτος του τμήματος Marketing των ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Marketing Club.

Για 20 χρόνια έχει εργαστεί σε διάφορες θέσεις στο τμήμα Marketing μεγάλων εταιριών και σε κλάδους όπως Πληροφορική, Ηλεκτρικά και Έπιπλα.

Τα τελευταία 10 χρόνια,  μαζί με τους συνεργάτες του, έχει τη δική του πετυχημένη εταιρία THINK A.E., που δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου, στο λιανικό εμπόριο με το κατάστημα THINK About HOME.

Επίσης αναλαμβάνει επιτυχώς και διάφορα ξενοδοχειακά Projects.

Είναι ταμίας του Marketing Club από το 2010 έως σήμερα.