Εμείς

dimitris-kiriakos1ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Ο Δημήτρης Κυριάκος, 42 ετών είναι ψυχίατρος και ψυχοθεραπευτής με εξειδίκευση στα ομαδικά δυναμικά μεγάλων συστημάτων και συνεργαζόμενων ομάδων.

Εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και την εφαρμογή προγραμμάτων wellness σε μεγάλα, ταχέως αναπτυσσόμενα εταιρικά περιβάλλοντα, σε όλες τις βαθμίδες των εργαζομένων.

Έχει άριστη κατάρτιση προαγωγής της υγείας και πολυετή εμπειρία ως επιστημονικός συνεργάτης σε χώρους κλινικούς και εργασιακούς.

Έχει διατελέσει διοικητικός και επιστημονικός υπεύθυνος νεοσύστατης μονάδας ψυχικής υγείας , διαμορφώνοντας ένα εργασιακό χώρο χαμηλής επαγγελματικής εξουθένωσης και υψηλής ομαδικότητας.

Είναι πιστοποιημένος Ομαδικός Θεραπευτής, (Certified Group Psychotherapist by the American Group psychotherapy Association) και επίσημο μέλος της American Group psychotherapy Association.

Είναι επίσημο μέλος της International Group psychotherapy Association

Είναι επίσημο μέλος της American Psychosomatic Society

Είναι Certified Wellness Practitioner από την National Practitioner Association

 

 

eleni-tsananaΕΛΕΝΗ ΤΣΑΝΑΝΑ

Η Ελένη Τσανανά , 36 ετών είναι ψυχολόγος και συστημική ψυχοθεραπεύτρια.

Το σύνολο της εκπαιδευτικής και εργασιακής της εμπειρίας αφορά τα συστήματα, τις αρχές λειτουργίας τους, τα φαινόμενα εκτροπής τους και τους χειρισμούς αποκατάστασης της ισορροπίας τους, είτε αποτελούν μικρά συστήματα 3-4 ατόμων, είτε μεγάλα συστήματα όπως εταιρίες και οργανισμοί.

Είναι συν -ιδρύτρια της ιατρικής εταιρίας Άτομο-Ομάδα-Σύστημα και επιφορτισμένη με την συστημική ανάλυση οργανισμών και εταιρικών εργασιακών περιβαλλόντων , εργασία απαραίτητη για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή εξατομικευμένων προγραμμάτων wellness.

Έχει μεγάλη εργασιακή εμπειρία σε οργανισμούς υψηλής ευθύνης και στην σύνθεση και λειτουργία καινοτόμων αυτορυθμιζόμενων εργασιακών ομάδων.

Είναι επίσημο μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας – European Family Therapy Association (EFTA)

Είναι επίσημο μέλος της American Group Psychotherapy Association (AGPA)

Είναι μέλος της Συστημικής Εταιρίας Βορείου Ελλάδος – (ΣΕΒΕ)

 

 

dimitris-mousiosΜΟΥΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Δημήτρης Μούσιος ,35 ετών είναι ψυχίατρος και ψυχοθεραπευτής με ειδίκευση στα ομαδικά δυναμικά και την εφαρμογή τους σε ποικίλα επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Έχει άριστη κατάρτιση προαγωγής της υγείας και πολυετή εμπειρία ως επιστημονικός συνεργάτης σε χώρους κλινικούς και εργασιακούς.

Έχει μεγάλη εμπειρία στην ψυχολογία της επικοινωνίας και στην αποτελεσματική εφαρμογή της στον χώρο των πωλήσεων, της διαχείρισης δύσκολων ανθρώπων και του marketing.

Έχει εμπειρία στην οργάνωση, τον σχεδιασμό και την εφαρμογή προγραμμάτων wellness σε μεγάλα, ταχέως αναπτυσσόμενα εταιρικά περιβάλλοντα σε όλες τις βαθμίδες των εργαζομένων.

Είναι μέλος της American Group Psychotherapy Association.

 

 

nikos-polixroniadisΝΙΚΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ

Ο Νίκος Πολυχρονιάδης 49 ετών, είναι ψυχίατρος και ψυχοθεραπευτής με εξειδίκευση στα ομαδικά δυναμικά και την λειτουργία των συστημάτων.

Έχει διατελέσει οργανωτικό στέλεχος διαμορφώνοντας την δομή, την κουλτούρα και τις αρχές λειτουργίας μιας πληθώρας απαιτητικών επαγγελματικών περιβαλλόντων στο χώρο της ψυχικής υγείας .

Έχει δε ασχοληθεί ενδελεχώς με την διαχείριση των διαπροσωπικών και ομαδικών δυναμικών των εργαζομένων αυτών των χώρων, προάγοντας την ομαδικότητα, την δημιουργική επίλυση συγκρούσεων, την προφύλαξη από το σύνδρομο επαγγελματικής εξουθένωσης.

Ταυτόχρονα μέσα από συνεχιζόμενη εκπαίδευση εμφύσησε βασικές έννοιες του wellness στους εργαζόμενους, όπως η επαγγελματική κινητοποίηση, η ικανοποίηση μέσα από την εργασία, η κατανόηση της σημασίας της ομαδικότητας και της διαφορετικότητας στα πλαίσιά της, η αξιοποίηση της σύγκρουσης ως ευκαιρίας για εξέλιξη κ.α.

Έχει διατελέσει υποδιευθυντής ψυχιατρικής κλινικής με καθήκοντα διοικητικής και επιστημονικής ευθύνης.

Έχει διατελέσει συντονιστής προσωπικού σε ιδιωτικές δομές παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας και επιστημονικός σύμβουλος μεγάλου συλλόγου σχετιζόμενου με την ψυχική υγεία.

Είναι πιστοποιημένος Ομαδικός Θεραπευτής, (Certified Group Psychotherapist by the American Group psychotherapy Association) και επίσημο μέλος της American Group psychotherapy Association.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Γνωστικής- Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας.